Tuisan tarina

TUISA Oy

on Aurassa sijaitseva yritys, jonka pääalueena on terveyttä ja hyvinvointia ylläpitävien eko- ja luontaistuotteiden maahantuonti-, tukku- ja vähittäismyynti.

Tuisa on perustettu vuonna 2007 kun yrittäjä Tuija Karabulutille tarjoutui tilaisuus kristallisuolatuotteiden maahantuontiin. ”Ihastuin korviani myöten kristallisuolan ominaisuuksiin." Suolaa on käytetty jo vuosisatojen ajan ruoan maustamisen lisäksi myös ihon ja hengityselinten hoitamiseen. Tästä sai aikanaan ideansa myös Tuisan kotimainen, luonnonmukainen ihon- ja hiustenhoitotuotesarja Sade. ”Jokaisessa tuotteessa on muiden laadukkaiden luonnon raaka-aineiden lisäksi kristallisuolaa ja siksi se sopii erityisen hyvin herkälle ja ongelmaihoille sekä –päänahalle.”
Viime vuosina Tuisan valikoimiin on tullut runsaasti lisää ekotuotteita. mm. bambutuotteet, kestovanulaput ja kookospähkinän kuorista valmistetut ekologiset kulhot.

Laatu, ekologisuus ja eettisyys ovat arvoja joista pidämme kiinni.
Koska tuomme tuotteet suoraan valmistajalta ilman välikäsiä, olemme myös hinnoissa erittäin kilpailukykyisiä. Osan tuotteistamme valmistutamme myös Suomessa.

TuijajaKirsi

Asiakaspalvelu: Tuija Karabulut (050 411 1965) ja Kirsi Dahlbom (050 465 2275)
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.    Tuisa Oy

© 2020 Tuisa Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Webdesign 6sto.com.